Over ons

Het Stijns Kitchen verhaal begon in de zomer van 2018. Instagram kwam vaak in het nieuws en in duidingsprogramma’s. Ik werd benieuwd. Vele uren lezen en youtube filmpjes kijken volgden. Hoe moest ik het aan pakken? Waar op letten? ……

1 van de belangrijkste tips was ” kies een niche, post niet in het wilde weg alles wat in je op komt” De beslissing over wat ik zou gaan instagrammen was vlug gemaakt. Koken natuurlijk! Die grote hobby van mij.

De volgers kwamen er vlot bij en enkele maanden later was de interesse in wat ik deed al duidelijk te merken. Het stimuleerde me niet alleen om verder te doen met instagram maar vooral ook om verder te gaan met koken en vooral beter te koken, nieuwe recepten en producten te zoeken. Er kwamen steeds meer leuke dingen op mijn pad, lekkere produkten, bijzondere ervaringen en leuke mensen. In 2019 won ik de foodpairing wedstrijd van Bourgogne Des Flandres . Begin 2020 mocht ik deel nemen aan het VTM programma “Mijn Keuken Mijn Restaurant” een echte top ervaring.

Steeds meer mensen vragen mij, Stijn hoe heb je dat gemaakt? of hoe doe je dat? Of mag ik het receptje van dit of dat gerecht van op je Instagram. En ja zelfs heel af en toe spreken mensen mijn zelfs aan op straat of in de supermarkt. Dus het werd hoog tijd om een nieuwe stap te zetten. Een echte foodblog waarin ik mijn beste recepten en leukste ervaringen met jullie deel. Net zoals toen ik met instagram begon word dit nieuwe avontuur voor mij zoeken en doorbijten want ik ben niet de allergrootste schrijver maar gaandeweg, stap voor stap en samen met jullie moet dit gewoon ook lukken. En dat ik het niet alleen bij bloggen hou staat nu al vast. Er komt zeker nog meer. Gewoon omdat ik het zo leuk vind. Dus blijf zeker volgen. En voor wie het nog niet moest gedaan hebben, volg mij zeker op mijn instagram https://www.instagram.com/stijns_kitchen/

Omdat ik geloof dat naast het eten zelf ook je tafel en je setting belangrijk is in de eetervaring deel ik speciaal voor jullie niet alleen mijn gerechten en recepten hier op deze site maar heb je in het menu “ sfeermuziek “ ook toegang tot enkele Spotify muziek lijstjes die ik gebruik bij etentjes. Met muziek kun je mensen immers helemaal onderdompelen in de sfeer van de gerechten die je klaar maak. En dat kan alleen maar bevorderlijk zijn voor de smaak, de beleving en de herinnering. 

Veel leesplezier

Stijn.